هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول


 

 الشيف ( احمد شبانه )

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
Ahmed Shabana
الوسام الذهبى
الوسام الذهبى
Ahmed Shabana


ذكر عدد الرسائل : 1910
العمر : 33
المزاج : الحمد لله كويس
وسام التميز : الشيف ( احمد شبانه ) MqX02959
تاريخ التسجيل : 15/04/2008

الشيف ( احمد شبانه ) Empty
مُساهمةموضوع: الشيف ( احمد شبانه )   الشيف ( احمد شبانه ) Emptyالجمعة أغسطس 28, 2009 3:30 am



اولا احب اشكرك يا ساندي علي المسابقه
ودي الطبخه اللي اثير عليها الجدل

الفراخ بالكاري


اما ابقي اعملها ابقي اصورها
لاني معنديش صوره ليها بصراحه
ههههه


(المقادير)

1- 4 قطع صدور فراخ بيضه مش بلدي ويكونوا كبار ومتقطعين حسب الرغبه

2- ملعقتين كبيرة بقدونس مفروم

3- فصين ثوم مهروسين

4- عصير ليمون مش اكتر من اربع وحدات

5- ملعقة كبيرة بهار الكاري

6-ملعقة صغيرة بهار بابريكا البابريكا ده عامل زي الشطه يعني ممكن لو مش متاح تنفع الشطه بس تكون شطه جامده شويه

7- ملعقة صغيرة ملح

8- 3 ملاعق كبيرة زيت الزيتون افضل من الزيت العادي ولو مش متاح يمشي برده زيت عادي بس الاحسن زيت الزيتون

9-بعد كده لو عاوزين ريحتها وشكلها في التقديم هاتوا بقدونس وزينوها بعد ما تتطبخ
10 - اضافه الانسه دينا زبادي والطماطم

11 - الاضافه السريه
12 -الاضافه السريه
هههه انا قولتلكم اني مش هقول لحد

لو ضغطتم عليه شويه
برده مش هقول
هههههه


((طريقةالاعداد))

اول حاجه اننا نحط كل المقادير ماعدا صدور الفراخ وزيت الزيتون في طبق كبير ويتخلطوا كويس اوي

وبعد كده. حطي صدور الفراخ في الخليط ده والافضل انك تحطيهم في الثلاجه لمده ساعه ونصف او ساعتان باكتييير اوي

وبعد كده سخني زيت الزيتون في طاسه القلي وحطي قطع الفراخ وغطيها وسيبيها لمدة 50 دقيقة. وأخيرا حطيها في طبق التقديم وزينيها بالبقدونس

وبالهنا والشفا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://medt4all.yoo7.com
دموع الورد

دموع الورد


انثى عدد الرسائل : 819
العمر : 34
المزاج : حلو
وسام التميز : الشيف ( احمد شبانه ) SQh02889
تاريخ التسجيل : 22/06/2008

الشيف ( احمد شبانه ) Empty
مُساهمةموضوع: رد: الشيف ( احمد شبانه )   الشيف ( احمد شبانه ) Emptyالجمعة أغسطس 28, 2009 7:30 am

ههههههههههههههههه
شكرا يااحمد علي مشاركتك
طب فين الحلو دا احنا في رمضان خليك كريم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.medt4all.tk
العيسوى الصغير

العيسوى الصغير


ذكر عدد الرسائل : 489
العمر : 35
المزاج : زى عقراب الساعة كل ثانيه بحال
وسام التميز : الشيف ( احمد شبانه ) 296969805
تاريخ التسجيل : 19/02/2009

الشيف ( احمد شبانه ) Empty
مُساهمةموضوع: رد: الشيف ( احمد شبانه )   الشيف ( احمد شبانه ) Emptyالسبت أغسطس 29, 2009 6:27 am

فى حاجات كتير ممكن تتحط با ابنى
ممكن تحط الحبهان و البصل والقرفه و الشطة

أو حتى
زنجبيل مطحون أو كزبرة ناشفة أو كركم اصفر

أو توابل اللحمة

اللى هى ( فلفل أسود ـ كمون ـ قرفة ـ هيل ـ جوزة الطيب ـ قرنفل )
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.kenanaonline.com/ws/MAXMAN2015/profile
 
الشيف ( احمد شبانه )
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: المنتديات الشبابيه :: مملكه حواء-
انتقل الى: